ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ Α.Σ. ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ

Μυϊκή ενδυνάμωση, Ευεξία, Χαλάρωση…

Fitathlon

Αποτελεί μια φανταστική εμπειρία. Γυμνάζεστε… διασκεδάζοντας. Η άσκηση είναι ασφαλής και συνδυάζει cross training και διασκέδαση! Στο FITATHLON μπορεί να ασκηθούν όλοι, ανεξάρτητα από την ηλικία και το επίπεδο. Με το FITATHLON αποκτάς ευκινησία και ευλυγισία, δύναμη και αντοχή, ενώ μεγιστοποιείται η φυσική σας κατάσταση.  
Είναι ένα άψογο εργαλείο για συμπληρωματική προπόνηση ΑΘΛΗΤΩΝ ανεξαρτήτως αθλήματος ή αγωνίσματος, το οποίο θα τους επιτρέψει την μεγιστοποίηση της αγωνιστικής τους επίδοσης.
image-164535-FITATHLON TRX.jpg?1461259995006

Fitness

Η συστηματική και σωστή σωματική άσκηση ωφελεί την υγεία. Το Fitness αποφέρει καλή σωματική υγεία, αλλά και καλή πνευματική υγεία. Οι ασκήσεις Fitness συμβάλλουν στη σύσφιγξη και το αδυνάτισμα. Με τα κατάλληλα προγράμματα γυμναστικής, τις σωστές ασκήσεις, αλλά και την ισορροπημένη διατροφή, μπορείτε να αποκτήσετε ένα όμορφο και υγιές σώμα.


body building

TRX

Το TRX είναι ένα πολύπλευρο όργανο γυμναστικής, προσφέρει ποικιλία πολυεπίπεδων ασκήσεων (3D) που γίνονται με το βάρος του σώματος. Θεωρείται τρόπος εκγύμνασης αντίστασης που βελτιώνει τη δύναμη του κέντρου του σώματος μας (core), όπως και τη δύναμη στις αρθρώσεις και το μυϊκό σύστημα, αναπτύσσοντας σταθερότητα σε όλο το σώμα. Λόγω της απαίτησης συμμετοχής του κορμού (core), το TRX μετατρέπει κάθε άσκηση και κίνηση σε εκγύμναση όλου του σώματος ενώ χρησιμοποιεί ταυτόχρονα πολλές μυϊκές ομάδες και αρθρώσεις, ελαττώνοντας έτσι τις πιθανότητες τραυματισμών.

trx

Pilates

Είναι η μέθοδος γυμναστικής που ενσωματώνει έντονη σωματική άσκηση, αλλά και πνευματική συμμετοχή. Γυμνάζει σε εξαιρετικό βαθμό την κοιλιακή χώρα και το επάνω μέρος του σώματος. Από τα πρώτα-πρώτα μαθήματα Pilates, αποκτάτε ενδυνάμωση και έλεγχο του σώματός σας. Τα μηχανήματα του Pilates μπορεί να σας φανούν απαιτητικά, αλλά μπορείτε να κάνετε τις ασκήσεις χωρίς καμία καταπόνηση του σώματός σας! Χαρακτηριστικό γνώρισμα του Pilates είναι ότι καταφέρνει να συνδυάσει το stretching με τη μυϊκή ενδυνάμωση.martial arts

Λειτουργική Προπόνηση

Πρόκειται για κυκλική προπόνηση (κινησιολογία) με σύνθετες ασκήσεις, που κινητοποιούν πολλές μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα. Οι ασκήσεις γίνονται σχετικά σύντομα και με μεγάλη ένταση. Το σύνολο των ασκήσεων που γίνονται στο πλαίσιο της Λειτουργικής προπόνησης βελτιώνουν τη φυσική κινητική ικανότητα του ατόμου, ενώ μπορεί να εξυπηρετήσουν και τη συμμετοχή του στον αθλητισμό
leitourgiki-gimnastiki

Πολεμικές Τέχνες

Η ιδανική πολεμική τέχνη είναι εκείνη που ταιριάζει σε μας και μας κάνει να νιώθουμε άνετα, κατά την προπόνηση. 
Η άσκηση σε μια πολεμική τέχνη ενδυναμώνει κάθε μυϊκή ομάδα του σώματός σας, προσφέρει ευεξία και μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρείτε τα κιλά σας σε κανονικά επίπεδα. Μια προπόνηση περιλαμβάνει συνήθως ζέσταμα, τεντώματα, ασκήσεις τεχνικής (επίθεσης και αυτοάμυνας).Bosu

Bosu

Η γυμναστική με τη μπάλα Bosu θα σμιλεύει το σώμα σας! Είναι μια καινούρια μέθοδος εκγύμνασης και είναι αρκετά… διασκεδαστική. Το σώμα, ουσιαστικά, καλείται να ισορροπήσει πάνω σε μια μπάλα, που μέσα της έχει αέρα. Έχει αποτελέσματα σε όλο το σώμα, αλλά και στην εκμάθηση ισορροπίας.
Με τη μπάλα Bosu γυμνάζεις όλο το σώμα σου με τον πλέον φυσικό τρόπο: με το βάρος και την αντίσταση που το ίδιο το σώμα μας έχει!


image-164553-SAND BAGS BOSU.jpg?1461259877454

Bodybuilding

Υπάρχει μια ποικιλία ασκήσεων για αρχάριους, αλλά και πιο προχωρημένους, με στόχο, πάντα, τη σωματική διάπλαση.
Η ανάπτυξη της μυϊκής μάζας του σώματος και το χτίσιμό του πρέπει να γίνεται με το σωστό τρόπο και χωρίς υπερβολές. Τότε μόνο, άλλωστε, είναι ωφέλιμο για την υγεία. Για καλύτερα αποτελέσματα στη μυϊκή σας ενδυνάμωση, συνιστάται να διαφοροποιείτε τον κύκλο των ασκήσεών σας, αλλά και να διατηρείτε μια ομαλή εναλλαγή αυτών.
Σημαντικό είναι ακόμα να διατηρείτε μια εναλλαγή περιόδων υψηλού όγκου προπόνησης και υψηλής έντασης προπόνησης.
cross-training-fitness